Ναι, σε όλα

Τέσσερις αφίσες αφιερωμένες στο interior design.

Δεν γίνεται. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγαπάς την γραφιστική και να μην σου αρέσει η διακόσμηση. Δεν μπορεί να νιώθεις άνετα σε ένα λειτουργικό χώρο και να μην αγαπάς τον σχεδιασμό των αντικειμένων (industrial design). Αποκλείεται να θαυμάζεις την αρχιτεκτονική ενός κτηρίου και να αδιαφορείς για μία καλή φωτογράφηση. Είναι σχεδόν απίστευτο να απολαμβάνεις ένα outifit και να μην δίνεις σημασία στο styling.

Δεν είναι δυνατόν. Όταν αγαπάς το design αγαπάς όλες τις εκφάνσεις του. Όλες τις εφαρμογές του. Σε παρασέρνουν τα πάντα γύρω από αυτό και προσπαθείς να ζεις μέσα σε αυτό. Γιατί το design δεν είναι απλά η δημιουργία λειτουργικών και καλαίσθητων αντικειμένων. Αποτελεί φιλοσοφία ζωής.

Μέσα από το design, ο άνθρωπος μαθαίνει να σκέφτεται, να εκφράζεται και να ζει καλύτερα. Τα βιώματα του αποκτούν ποιότητα και η αντίληψη βελτιώνεται.

Δεν γίνεται λοιπόν. Είναι αδύνατον να μην με αφορά οτιδήποτε αποτελεί μέρος του. Άλλωστε για αυτό δημιούργησα και το blog. Για να μπορώ να πειραματίζομαι με τομείς του design που με ενδιαφέρουν εξίσου με το επαγγελματικό μου αντικείμενο, την γραφιστική.

Έτσι, με γνώμονα τις παραπάνω σκέψεις, αποφάσισα να δημιουργήσω ένα άρθρο που να συνδυάζει δύο αγαπημένα μου κομμάτια στο design. Το graphic με το interior. Και δεν θα μπορούσα να βρω καλύτερο τρόπο, από το να σχεδιάσω αφίσες που θα αφορούν φράσεις με θέμα την διακόσμηση.

Η πρώτη αφίσα, απεικονίζει την φράση:

“People need art in their houses. They don’t need Bed Bath and Beyond dentist-office art. They need weird stuff.”  Ezra Croft, art show producer

H δεύτερη αφίσα αφορά την φράση:

“Some people look for beautiful place, others make a place beautiful.”  Hazrat Imayat Khan, founder of The Sufi Order.

H τρίτη, παρουσιάζει την εξής φράση:

“An interior is the natural projection of the soul. ”  Coco Chanel, fashion designer.

Kαι η τελευταία:

“The colors & design of a home should be a reflection of the people who

live inside. ” unknown.

Με όλες τις φράσεις συμφωνώ και πάντα τις έχω στο μυαλό μου όταν διακοσμώ τον σπίτι μου ή παρατηρώ το interior design άλλων χώρων. Με βοηθούν στο να δώσω ένα καλό αποτέλεσμα ή να βιώσω καλύτερα ένα άλλο περιβάλλον.

Αν λοιπόν λες και εσύ ναι σε ότι αφορά το design και σου αρέσει η διακόσμηση, ρίξε μια ματιά στις αφίσες και αν συμφωνούν με το γούστο σου, κατέβασε τες εδώ:

DOWNLOAD

 

Εκτύπωσε όποια σου αρέσει από τις δύο και τοποθέτησε την στον χώρο σου.

Καλή ζωή!

 

 

Leave a Reply