Τα καλύτερα έρχονται.

Μία αισιόδοξη, γιορτινή κάρτα να την προσφέρεις όπου επιθυμείς.

Χρειάζεται. Είναι απαραίτητη. Ίσως και να επιβάλλεται. Μία θετική σκέψη, μία αισιόδοξη ευχή.

Σε λίγο τελειώνει ο χρόνος και ένας νέος ξεκινάει. Καλός ή κακός, δεν έχουμε ιδέα. Ίσως να έχουμε κάποιες ενδείξεις, αλλά το μέλλον είναι μέλλον και εμείς δεν είμαστε μέντιουμ.

Το μόνο σίγουρο, είναι η αρχή. Η αλλαγή. Αυτή που θα μας ανανεώσει και θα μας δώσει ελπίδα. Θα μας αντιστρέψει την ψυχολογία και θα μας εμψυχώσει. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το αίσθημα της αισιοδοξίας γιατί δίνει χαρά, ενθουσιασμό και διάθεση για δημιουργία.

Δεν υπάρχει καλύτερο. Το έχει πει και ο Frank . H αίσθηση να ξυπνάς το πρωί, να νιώθεις ότι όσα αρνητικά συνέβησαν ανήκουν στο παρελθόν και τα θετικά ξεκινούν τώρα, αυτή την στιγμή και θα συνεχίσουν στο μέλλον. Όλος ο χρόνος είναι μπροστά σου. Κάθε σχέδιο μπορεί να πραγματοποιηθεί και είσαι γεμάτη μπόλικη διάθεση για να τα καταφέρεις. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο…

Ίσως και να υπάρχει. Να νιώθεις όλα τα παραπάνω και να τα μετατρέπεις σε ευχή. Να τα μοιράζεσαι. Να μοιράζεσαι όλες τις θετικές σου σκέψεις για τον νέο χρόνο και να μεταδίδεις την αισιοδοξία σου. Ναι, είναι καλυτερότερο!

goodthings-card-by-georgiakalt-2

Έτσι δημιουργήθηκε η ευχετήρια κάρτα που βλέπεις. Σκεφτόμουν τον καινούριο χρόνο που έρχεται και δεν μπορούσα να αντισταθώ. Την σχεδίασα για να σου ανεβάσω την διάθεση και να την μεταδόσεις σε όποιον επιθυμείς.

«Good things are coming!». Αυτήν την φορά επέλεξα την αγγλική γλώσσα, γιατί νιώθω πως η ευχή πρέπει εύκολα και γρήγορα να μεταδίδεται παντού.

How to H κάρτα είναι σχεδιασμένη σε διάσταση λιγότερο από Α5 (το μισό του Α4). Μπορείς να την εκτυπώσεις σε οποιαδήποτε ποιότητα και βάρος χαρτιού, να επιλέξεις ποιο από τα δύο χρώματα θες και να την κόψεις.

 

goodthings-card-by-georgiakalt-1

Στο τέλος, μένει μόνον να αποφασίσεις πού θα την χαρίσεις. Όσο πιο πολλοί οι παραλήπτες, τόσο και μεγαλύτερο το μήνυμα.

Αν λοιπόν πιστεύεις ότι «τα καλύτερα έρχονται», μπορείς να κάνεις download την κάρτα εδώ:

DOWNLOAD

 

Leave a Reply